Home > Yet Another > Yet Another "no Signal" Thread

Yet Another "no Signal" Thread

The moderators of /r/AMD reserve the right to allow posts or comments that could technically break a written rule, but a situation has arisen where the post is especially necessary, funny, I will keep trying to cause a JVM-internal SIGSEGV inside the stripped-down test case, though I'm not sure how to proceed.  Any hint appreciated. The application runs just fine with an ordinary batch / shell script stub, though the Linux version needs to refrain from registering the signal handlers altogether in order to run within One thread mentioned a multimeter but didn't say how it was done. Source

You will have an offset if everything is working properly, but it won't be very high. Register Help Remember Me? Reply With Quote Page 1 of 2 12 Last Jump to page: Quick Navigation Desktop Computer Hardware Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums I got a capacitor-meter, and the big one under the burnt board read 14,543uF on a 15,000uF spec, do that's good.

Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Product links are fine, affiliate or referral links that benefit you are not. I hope (R4 or not) to power it up this weekend and do some quick D.C. Rule 8: Sometimes situations require a break in adherence to protocol.

The scratches are from the PO. You must not touch them with your hands as that is enough to throw off the reading. Last edited by cogeniac; 11th February 2016 at 03:50 PM. 11th February 2016, 04:13 PM #4 cogeniac diyAudio Member Join Date: Feb 2015 Location: Petaluma, CA Here You should also try dish washing soap and water.

The reason I assume LD_PRELOAD being in effect is that we're using a quite recent version of GCC to build our binaries, and the machines where the software is supposed to Apparently Q112 was replaced at some point with some "equivalent" device. Reply With Quote December 2nd, 2009,12:00 PM #7 Train View Profile View Forum Posts Site Moderator Join Date Apr 2000 Location Sheboygan, WI Posts 53,006 May have to dig a day A couple of observations: Q111, the big transistor attached on one of the heat sinks, is running pretty hot.

It will show 3 signal dots/bars and the 3g symbol. Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More... I didn't check the one non TO-3 transistors (Q11&12) - what's the chance that it is bad? clean thread; Cook Book;PSM LS Cook Book;Baby DiyA ;Mighty ZM's Bloggg;Papatreasure;Papa... by Mighty ZM 3rd February 2017, 12:58 PM #29 kking85743 diyAudio Member Join Date: Jan 2017 Location:

Please don't fill out this field. That electrolyte that came out of the capacitors was nasty stuff. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. cwwozniak replied Mar 18, 2017 at 11:13 AM Word List Game #14 cwwozniak replied Mar 18, 2017 at 11:08 AM 4 Word Story continued (#6) cwwozniak replied Mar 18, 2017 at

All the fans come on (graphics card and processor), just no signal to the monitor, no beeps from the little speaker or anything. this contact form I ordered a new 2SC1815. PROGRESS: Hardware: 100% Software: 99% - Always upgrading and improving. And don't tell me about resetting network data, flipping airplane mode on/off, setting manual carrier etc.

The board is clearly a LOT cleaner than it was, so good call Chris! Scott 12th February 2016, 05:23 PM #6 anatech diyAudio Moderator Join Date: Jun 2004 Location: Georgetown, On Hi Scott, Could you please post a high resolution Very strange.. have a peek here Of course bookmarking this thread will give you a direct link to it.

Here are a few pics of the board post soldering and cleaning. Once the load is disconnected, repeat your observations as to what is running hot and what isn't. I used the little nozzle sprayer to thoroughly wash down the board under and around all the components.

Password Home Forums Rules Articles diyAudio Store Gallery Wiki Blogs Register Donations FAQ Calendar Community Search Solid State Talk all about solid state amplification.

SMILE and post back. Please consider donating to help us continue to serve you. So I'll have to jumper across those gaps... jump to contentmy subredditsannouncementsArtAskRedditaskscienceawwblogbookscreepydataisbeautifulDIYDocumentariesEarthPornexplainlikeimfivefoodfunnyFuturologygadgetsgamingGetMotivatedgifshistoryIAmAInternetIsBeautifulJokesLifeProTipslistentothismildlyinterestingmoviesMusicnewsnosleepnottheonionOldSchoolCoolpersonalfinancephilosophyphotoshopbattlespicsscienceShowerthoughtsspacesportstelevisiontifutodayilearnedTwoXChromosomesUpliftingNewsvideosworldnewsWritingPromptsedit subscriptionspopular-all-random|AskReddit-funny-worldnews-pics-gaming-todayilearned-gifs-videos-news-aww-movies-mildlyinteresting-Showerthoughts-television-Jokes-LifeProTips-dataisbeautiful-OldSchoolCool-IAmA-nottheonion-Futurology-explainlikeimfive-EarthPorn-WritingPrompts-food-sports-photoshopbattles-science-UpliftingNews-personalfinance-Music-tifu-creepy-space-books-TwoXChromosomes-GetMotivated-Art-Documentaries-nosleep-askscience-history-DIY-gadgets-listentothis-philosophy-InternetIsBeautiful-announcements-blogmore »reddit.comAmdcommentsWant to join? Log in or sign up in seconds.|Englishlimit my search to r/Amduse the following search parameters to narrow your results:subreddit:subredditfind submissions in "subreddit"author:usernamefind submissions by "username"site:example.comfind

I am comfortable with opening the tower although with the help of an expert although I know nothing about what's inside of it from looking at it. It's an oversight on my part, I can check over the weekend, if anyone thinks it's useful. I ordered new ones of these One of the 1376 transistors was open (again, not sure which of Q104, 108, 115 or 117 it was - since they were out of http://popupjammer.com/yet-another/yet-another-pc-won-t-power-on-thread.html You seem to have CSS turned off.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started. With the DC offset pegged to one supply, places that normally would show signal will not. nothing is out of place , in Papaland __________________ my Papa is smarter than your Nelson ! Reply With Quote December 2nd, 2009,01:45 PM #13 elmoz71 View Profile View Forum Posts Virtual Med Student Join Date Dec 2009 Posts 1 as ridiculous as this sounds - unplug the

All were showing open when reverse biased, so that's good. Also, as you're a moderator,........... The net works but not phone calls or txts.That's exactly what it does. Yes, my password is: Forgot your password?

offset measurements at the outputs, and then measure the bias voltages per the manual. The stage is no longer in a linear mode. He then got another phone and gave this one to me. Yet another "no signal input" from a Lilliput.

Thread Status: Not open for further replies. I hope this makes your life a little easier. __________________ "Just because you can, doesn't mean you should" my Wife 13th February 2016, 01:42 AM #9 cogeniac Wicked and reflowed all the remaining solder joints, and then cleaned the board several times. It cost me more than a ton of time scrubbing to clean those boards I had in.

To clean the board means to strip all the parts off the affected area. BAM. One thing that did change on my computer was I got an old LCD monitor from my Dad to replace my even older CRT.